The Most Classic & Histo Cup

Histo Cup

7. - 9.10. 2022

 

Vzpomínáte na slavná jména jako Jochen Rindt, Niki Lauda, Josef Schnitzer, „Strietzel“ Stuck nebo Rauno Aaltonen? Libí se vám atmosféra okruhových závodů s ikonickými vozy 60. až 80. let jako byly BMW 2002, BMW 320-4 a 3.0 CSL, Austin Mini Cooper S, Fiat Abarth, Ford Escort, Ford Capri, Ford Lotus Cortina, Alfa Romeo GTA, Alfasud Sprint, Volvo P 544, Porsche 914 a 911, Austin Healey, Lotus Elan, MGA a MGB a další? Tak si nenechte ujít Histo Cup, který do Mostu zavítá na začátku října.

Závodní týmy se svými vozy soutěží v šesti kategoriích o Zlatý ananas – putovní pohár ze skutečného zlata. Jako poděkování fanouškům za podporu a přízeň v průběhu celé sezóny je vstup na Histo cup a The Most Classic zdarma. www.histocup.com 

Harmonogram Histo Cup

 




The Most Classic

8.10. 2022

Stylové zakončení sezóny pro všechny milovníky motorsportu a historických vozů. The Most Classic (8/10/2022) je setkání a výstava klasických automobilů a proběhne v rámci závodního víkendu Histo Cup (7 – 9/10/2022), kdy budou na dráze závodit ikonické okruhové vozy 60. až 80. let. The Most Classic spojuje závodění a eleganci, mladé a staré, sběratele a fanoušky.

 

Program The Most CLASSIC

  • Výstava a setkání klasických automobilů
  • Jízda pravidelnosti na okruhu polygonu (malý závodní okruh)
  • Jízdy na velkém okruhu (spanilá jízda + individuální zájemci)
  • Doprovodný program (prezentace, výstavy, přednášky, soutěž elegance…)
  • Klubové zábory
Harmonogram The Most CLASSIC



Registrace

Individuální zájemci z řad majitelů historických vozů podávají přihlášky výhradně přes web. Na výběr jsou čtyři varianty vystavení a prezentace vozu: mini/základní/okruh/VIP. Uhrazením registračního poplatku získáváte možnost vystavit svůj vůz a doplňkové služby podle zvolené varianty. 


Online registrace vozů byly ukončeny. Možné jsou už jenom registrace přímo na místě, případně dotazem na níže uvedený e-mail. 

Uzávěrka pro registrace je 3/10/2022. Automobilové kluby mohou posílat své registrace na krafek@autodrom-most.cz.


Hlavní partneři

Partneři

Mediální partneři