Den pro seniory i děti

14.09.2023 09:53

AUTODROM MOST připravuje den plný aktivit a soutěží pro malé i velké. Srdečně Vás zveme na „Den pro Seniory Autodromu Most“, jehož smyslem je podpora seniorské aktivity, ale také propojení dětí a seniorů.

 

AUTODROM MOST připravil pro všechny své fanoušky i obyvatele města Most setkání dětí a seniorů. Poslední zářijová sobota bude v zahradě mosteckého Domova pro seniory Harmonie zasvěcená společným hrám a oslavě vitality všech generací.

 

Pro účastníky této zajímavé akce bude připravena pestrá paleta aktivit jako například závody s auty na dálkové ovládání, slalom pro odrážedla, koloběžky a jim podobné stroje, hod balonem na cíl či hry na podporu jemné motoriky. Nejen pro ty nejmenší pak bude k dispozici malování na obličej, skákací hrad, fotokoutek a občerstvení.

 

K vidění budou i ukázky techniky a okruhový závodní speciál Octavia Race. Svět závodů přiblíží praktické ukázky bezpečnostního poutání v závodním voze. Canabis a alkoholové brýle naopak odhalí nebezpečný vliv, který mají návykové látky na schopnosti analyzování okolí, rozeznávání detailů v okrajích zorného pole a rychlost reakcí na různé situace v běžném silničním provozu.

 

Startovné ve výši 70 Kč je jednotné pro všechny návštěvníky, kteří se budou chtít aktivně zúčastnit připravených soutěží. Startovné si mohou zakoupit i nesoutěžící, kteří chtějí pouze projekt podpořit. Celý výtěžek ze startovného (tj. vždy 70 Kč za každou osobu) poputuje na zakoupení interaktivního prvku do zahrady Domova Harmonie, který bude sloužit ke zpestření společně stráveného času dětí a seniorů.

 

Každý účastník, který absolvuje aktivity při tomto dnu získá ocenění „Podporovatel, Den se Seniory Autodromu Most“ a fotografii z cíle soutěže doplněnou o závodní rekvizity.

 

Den pro Seniory Autodromu Most se uskuteční v sobotu 30. září od 10.00 do 15.00 hodin v zahradě Domova pro seniory Harmonie v ulici Barvířská 495.

Podpořit akci formou registrace je možné on-line už nyní zde.


Další články


Hlavní partneři

Partneři

Mediální partneři