Kia Den bezpečnosti a AUTOSHOW #13: Bezpečná jízda a zábava

23.10.2023 14:35

Mostecký autodrom a polygon, známý jako největší profesionální centrum kurzů bezpečné jízdy v České republice, bude hostit událost, která spojuje bezpečnost na silnicích se zábavou a adrenalinem. Kia Den bezpečnosti a AUTOSHOW #13, se uskuteční již tuto neděli 29. října. Vstup je pro všechny zdarma.

Polygon: Kurzy bezpečné jízdy a zábava za 50 Kč
Během Dne bezpečnosti bude Mostecký polygon otevřený pro veřejnost. Návštěvníci budou moci absolvovat ukázkové kurzy bezpečné jízdy s osobními vozy za symbolickou cenu 50 Kč. Registrace na tyto kurzy je možná online. Na polygonu budou k dispozici cvičné moduly, na nichž probíhají profesionální kurzy, což poskytne návštěvníkům jedinečnou příležitost zdokonalit své dovednosti za volantem.

Závodní dráha: Zážitek za volantem
Pro milovníky adrenalinových jízd je připravena závodní dráha, na níž si budou moci návštěvníci užít jízdy za symbolickou cenu 200 Kč. Pro ty, kteří si zakoupí box za 3 000 Kč (počet boxů je omezen), je připraven přednostní výjezd na dráhu. Jízda na závodní dráze bude nezapomenutelným zážitkem, a to i pro ty, kteří nejsou zkušení závodníci.

Výstava a další atrakce
Během neděle si návštěvníci mohou prohlédnout i výstavy v boxech a kde budou různé automobilové zajímavosti a novinky. K vidění bude například nová Kia EV6 GT, vozy týmu HKC Racing, OC Race, Shelby's Garage a mnoho dalších. Pro ty, kteří by rádi vyzkoušeli modely Kia, bude k dispozici KIA ROADSHOW s možností testování vozidel.
V okolí restaurace budou ukázky různých záchranných týmů, včetně malých hasičů, hasičů Most a Policie ČR.

Program a ukázky
Kromě jízd a výstav budou k dispozici i různé workshopy a prezentace. Například extrikace ze závodního vozu OC RACE a zásah HZS MOST (stříhání z vozu). Během celého dne bude také probíhat workshop na téma první pomoci. V rámci programu se uskuteční také vyhlášení THE MOST CHALLENGE a tuningový sraz alMOST down #3. 

Kia Den bezpečnosti a AUTOSHOW #13 slibuje kombinaci zábavy, vzrušení a poučení o správném pohybu na veřejných silnicích. Tato událost nabízí návštěvníkům jedinečnou příležitost nejen zdokonalit své dovednosti za volantem, ale také nahlédnout do světa záchranných týmů a prohlédnout si i samotný Autodrom včetně řídící věže. Už tuto neděli 29. října na Autodromu.


Další články


Hlavní partneři

Partneři

Mediální partneři