Další kurz Autoškoly Polygon Most startuje 21. listopadu

06.11.2023 12:23

AUTODROM MOST je největším profesionálním centrem kurzů bezpečné jízdy v České republice a od září letošního roku svou nabídku rozšířilo o výjimečnou autoškolu. Další kurz startuje 21. listopadu.

 

Autoškola Polygon Most využívá pro výuku zkušené instruktory, profesionální zázemí a nabízí možnost získat řidičská oprávnění pro malý i velký motocykl nebo osobní automobil rozdělená do skupin AM, A, A1 a B.

 

Díky rozsáhlým cvičným plochám na uzavřeném polygonu si uchazeči o řidičský průkaz vyzkouší a osvojí řízení motocyklu či automobilu v klidu a bezpečí bez stresu z reálného silničního provozu.

 

Cílem je maximálně zvládnuté ovládání vozidla před tím, než uchazeč o řidičský průkaz vyrazí s instruktorem na silnice, kde musí věnovat pozornost dodržování předpisů a zároveň s řízením sledovat i okolní provoz, včetně všech jeho účastníků od chodců přes cyklisty až po všechny ostatní motoristy.  

 

"Máme dlouholeté zkušenosti s pořádáním kurzů bezpečné jízdy pro veřejnost, školení profesionálních řidičů a trénujeme i čerstvé řidiče. Autoškola v naší nabídce, ale dosud chyběla. Už podle prvních reakcí je zájem veliký a těšíme se, že pomůžeme budoucím řidičům a řidičkám hladce zvládnout jejich vstup do silničního provozu," říká Pavla Přibylová, ředitelka Polygonu Most.

 

Tempo a metody výuky jsou navíc maximálně přizpůsobeny každému uchazeči o řidičský průkaz, aby se vždy cítil komfortně a bezpečně. Instruktoři proto věnují maximální pozornost tomu, aby uchazeči byli ve všech aspektech připraveni na vstup do reálného silničního provozu.

 

Samozřejmostí je perfektní příprava na teoretickou i praktickou část zkoušek. Po jejich úspěšném absolvování ovšem může novopečený držitel řidičského průkazu využívat služeb Polygonu i nadále a pracovat na zlepšování svých řidičských schopností ve specializovaných kurzech. Absolventi mají jednodenní kurz bezpečné jízdy (auto/moto) jako bonus zdarma. Kurzy jsou zaměřeny v první řadě na bezpečnou jízdu a zvládnutí krizových situací. Pro automobilové nadšence jsou pak k dispozici i kurzy sportovní jízdy, které jim umožní ještě lepší ovládání jejich vozu.

 

Autoškola Polygon Most startuje další kurz 21. listopadu 2023 a má za cíl nejen Vaše úspěšné získání řidičského průkazu, ale hlavně Vaše správné a bezpečné řízení za všech okolností.

 

Přihlášky a další informace: pribylova@autodrom-most.cz, M: +420 727 975 873

 

 

 


Další články


Hlavní partneři

Partneři

Mediální partneři