Porazíte profesionální jezdce na simulátoru? Soutěžte v Re-play aréně

28.08.2018 12:50

Získat vstupenku na evropský šampionát tahačů Czech Truck Prix, který hostí mostecký autodrom o víkendu 1. a 2. září, vyhrát jízdu v dakarském speciálu Tatra nebo volnou jízdu po velkém závodním okruhu ve vlastním voze. To jsou ceny pro odvážlivce, kteří poměří ve středu 29. srpna od 17:00 do 19:00 hodin v Re-play aréně v Bělehradské ulici v Praze Nuslích své dovednosti s profesionálními jezdci v souboji v závodě na simulátoru. Startovné činí 150 korun.

Na své vyzyvatele bude čekat úřadující mistr Evropy v okruhových tahačích Adam Lacko z týmu Buggyra a jezdci oblíbené pohárové soutěže Octavia Cup Matouš Kubů a Tereza Zajíčková. „Zúčastnit se může každý bez věkového omezení, k souboji na počítačovém simulátoru není pochopitelně třeba řidičského oprávnění. Aby soutěž byla férová, s jakými auty a na jaké trati se pojede, rozhodneme až na místě v den konání akce,“ upřesnil obchodní manažer pro sport společnosti AUTODROM MOST Jakub Krafek.

Upozornil, že jediná výjimka platí u nezletilých a neřidičů v případě výhry bezplatné jízdy po velkém závodním okruhu mosteckého autodromu. „Zatímco vstupenku na Czech Truck Prix nebo svezení v dakarském speciálu si mohou užít všichni, jízdu po okruhu ve vlastním voze jen vlastníci řidičského průkazu starší osmnácti let. Pokud tedy šikovný mladík či mladá slečna některého z profesionálů porazí a vyhraje právě jízdu po dráze, potěší nejspíš svého tatínka nebo maminku,“ doplnil Krafek.