









AUTOKLUB MISTROVSTVÍ ČR AUTOMOBILŮ NA OKRUHU

Detailed Timetable | Version 2 | Subject to the Stewards approval

	Saturday, 5 August 2023								
Start		Finish	Duration	Programme	Series	Gap			
8:30	-	8:55	25	qualifying 1	GT/D5	10			
9:05	-	9:25	20	qualifying 1	MAXX FORMULA	10			
9:35	-	10:00	25	qualifying	F4 CEZ	10			
10:10	-	10:35	25	qualifying	TCR	10			
10:45	-	11:15	30	qualifying	ENDURANCE	10			
11:25	-	11:50	25	qualifying	CLIO	10			
11:50	-	12:25		BREAK					
12:25				pit exit open	MAXX FORMULA				
12:30				pit exit closed	MAXX FORMULA				
12:30				10 minutes board	MAXX FORMULA				
12:35				5 minutes board	MAXX FORMULA				
12:40				formation lap	MAXX FORMULA				
12:45	-	13:15	30	race 1	MAXX FORMULA	15			
13:30				pit exit open	GT/D5				
13:35				pit exit closed	GT/D5				
13:35				10 minutes board	GT/D5				
13:40				5 minutes board	GT/D5				
13:45				formation lap	GT/D5				
13:50	-	14:15	25	race 1	GT/D5	15			
14:30				pit exit open	TCR				
14:35				pit exit closed	TCR				
14:35				5 minutes board	TCR				
14:40				formation lap	TCR				
14:45	-	15:10	25	race 1	TCR	15			
15:25				pit exit open	F4 CEZ				
15:30				pit exit closed	F4 CEZ				
15:30				5 minutes board	F4 CEZ				
15:35				formation lap	F4 CEZ				
15:40	-	16:05	25	race 1	F4 CEZ	15			
16:20				pit exit open	CLIO				
16:25				pit exit closed	CLIO				
16:25				5 minutes board	CLIO				
16:30			c =	formation lap	CLIO	. –			
16:35	-	17:00	25	race 1	CLIO	15			
17:15	-	17:40	25	qualifying	TWINGO	10			
17:50				pit exit open	ENDURANCE				
17:55				pit exit closed	ENDURANCE				
17:55				10 minutes board	ENDURANCE				
18:00				5 minutes board	ENDURANCE				
18:05			_	formation lap	ENDURANCE				
18:10	-	18:35	25	race 1	ENDURANCE	15			

Sunday, 6 August 2023								
Start		Finish	Duration	Programme	Series	Gap		
9:00	-	9:25	25	qualifying 2	GT/D5	10		
9:35	-	9:55	20	qualifying 2	MAXX FORMULA	10		
10:05				pit exit open	TWINGO			
10:10				pit exit closed	TWINGO			
10:10				5 minutes board	TWINGO			
10:15				formation lap	TWINGO			
10:20	-	10:45	25	race 1	TWINGO	15		
11:00				pit exit open	F4 CEZ			
11:05				pit exit closed	F4 CEZ			
11:05				5 minutes board	F4 CEZ			
11:10				formation lap	F4 CEZ			
11:15	-	11:40	25	race 2	F4 CEZ	15		
11:55				pit exit open	TCR			
12:00				pit exit closed	TCR			
12:00				5 minutes board	TCR			
12:05				formation lap	TCR			
12:10	-	12:35	25	race 2	TCR	15		
12:50				pit exit open	GT/D5			
12:55				pit exit closed	GT/D5			
12:55				10 minutes board	GT/D5			
13:00				5 minutes board	GT/D5			
13:05				formation lap	GT/D5			
13:10	-	13:35	25	race 2	GT/D5	15		
13:50				pit exit open	MAXX FORMULA			
13:55				pit exit closed	MAXX FORMULA			
13:55				10 minutes board	MAXX FORMULA			
14:00				5 minutes board	MAXX FORMULA			
14:05				formation lap	MAXX FORMULA			
14:10	-	14:40	30	race 2	MAXX FORMULA	15		
14:55				pit exit open	CLIO			
15:00				pit exit closed	CLIO			
15:00				5 minutes board	CLIO			
15:05				formation lap	CLIO			
15:10	-	15:35	25	race 2	CLIO	15		
15:50				pit exit open	TWINGO			
15:55				pit exit closed	TWINGO			
15:55				5 minutes board	TWINGO			
16:00				formation lap	TWINGO			
16:05		16:30	25	race 2	TWINGO	15		
16:45				pit exit open	F4 CEZ			
16:50				pit exit closed	F4 CEZ			
16:50				5 minutes board	F4 CEZ			
16:55				formation lap	F4 CEZ			
17:00		17:25	25	race 3	F4 CEZ	15		